Er is op dit moment een zorgwoning beschikbaar
Bel voor de mogelijkheden op korte of lange termijn: Marieke van der Kooi 06-83536203 

Contact

Zorgwoningen

Particuliere woonzorg met behoud eigen regie

Laat u omringen door ruimte en daglicht in onze zorgwoningen. De appartementen zijn geschikt voor 1 of 2 personen en beschikken over een eigen balkon. Ook de studio’s bieden alle comfort en hebben een gemeenschappelijke tuin. Daarnaast is er 1 studio beschikbaar voor tijdelijke bewoning. Binnen ons gehele woonzorgcentrum staan gekwalificeerde zorgmedewerkers 24 uur per dag voor u klaar. Zowel voor geplande als ongeplande (dementie)zorg.

 

 

Zorgappartement

De 20 zorgappartementen van Aliantus

Ontdek de privacy en het zelfstandige wonen in een van onze twee- en driekamerappartementen. Deze zijn licht en ruim van opzet – van 60 m2 tot 93 m2 – en geschikt voor één of twee personen. Elk appartement heeft een riante woonkamer, één of twee slaapkamers, een badkamer, keuken met inductiekookplaat en vaatwasser, gastentoilet, wasmachineaansluiting, berging en balkon.

Uw zorgappartement kunt u geheel naar eigen smaak inrichten – eventueel met hulp van het Aliantus team. Via de intercom regelt u zelf de toegang van uw gasten.

Bekijken
Zorgstudio

De 18 zorgstudio’s van Aliantus

Is een meer beschermde omgeving nodig vanwege geheugenproblemen of (tijdelijk) extra zorg noodzakelijk? In de separate vleugel vindt u 18 studio’s met gemeenschappelijke ruimtes en een tuin met terras. Alle studio’s bieden u ruimte – van 28 m2 tot 39m2 – met een woon/slaapkamer, badkamer en moderne domotica. Constante (dementie)zorg en toezicht is beschikbaar waar dat nodig is. U kunt uw studio naar eigen wens inrichten.

Partners met verschillende zorgbehoeften kunnen zo onder hetzelfde dak blijven wonen. Mocht het ooit nodig zijn, dan is de overstap van een appartement naar een studio relatief klein.

Bekijken

Uw welzijn en eigen regie staan op nummer 1

Hoe meer u zich thuis voelt, hoe beter het is voor uw welzijn. In alle opzichten woont u zo zelfstandig mogelijk. Ook deelt u uw dag in naar eigen voorkeur en wensen. Heeft u zin om aan een gezellige activiteit mee te doen, dan ben u altijd welkom. Begeleid wonen in ons particuliere woonzorgcentrum betekent dat u zelf in de regie blijft en leeft u zoals u dat wenst.

Veiligheid en geborgenheid voor ouderen met dementie

Onze studio’s zijn zo ingedeeld dat ouderen met dementie zich op hun gemak voelen. Naast warme aandacht door deskundige zorg- en servicemedewerkers hebben de bewoners alle vrijheid om de algemene ruimtes en de tuin te bezoeken. De gemeenschappelijke woonkamer straalt een huiselijke en gemoedelijke sfeer uit.

Wonen met 24 uurs zorg

De sfeer van thuis met de garantie van deskundige zorg. Onze goed opgeleide medewerkers zijn er 24 uur per dag voor, zowel voor geplande als ongeplande zorg.

Bekijken

Kleinschalig wonen met dementie

Een veilige omgeving met professionele dementiezorg. Wij sluiten aan bij een dementievriendelijke samenleving: u kunt nog zoveel mogelijk doen wat bij u past

Bekijken