Mensgerichte, deskundige zorg in riante woonomgeving

Particulier verpleeghuis Aliantus Zeist | Het gevoel van thuis en eigen regie

Mensgerichte zorg en service staan centraal in ons woonzorgcentrum: onze medewerkers houden zoveel mogelijk rekening met wat u prettig vindt. Binnen Aliantus blijft u zo lang mogelijk zelfstandig en woont in alle privacy. Zo creëren we een fijne en veilige woonsfeer met zorg op maat. Wilt u gezellige aanspraak, dan bieden wij u daarvoor veel ruimte en variatie. U kiest hierbij vooral wat dicht bij uzelf ligt.

Wonen met dementiezorg
Mensgerichte zorg
Mensgerichte zorg activiteiten

Activiteiten naar eigen interesse

U vindt bij Aliantus een bibliotheek, tuinkamer, atelier, restaurant en een prachtige tuin met terras. Ook zijn er gastvrouwen aanwezig die graag een praatje maken, de krant met u lezen of een spelletje doen. U hoeft niet mee te doen, maar heeft u behoefte aan wat gezelligheid dan zijn er volop activiteiten. In het atelier kunt u terecht voor bijvoorbeeld schilderen, fitness, stoelyoga en huiskamerconcerten. Onze creatieve activiteitenbegeleiders hebben hiervoor een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond.

Mensgerichte zorg-restaurant

Verse maaltijden op het moment dat u het wenst

Gezond, vers en smaakvol: onze koks bereiden dagelijks gevarieerde maaltijden. U heeft ruime keuze uit diverse gerechten: u selecteert via de à la carte menukaart wat u wilt eten. Het moment waarop u wilt eten, bepaalt u ook zelf. Ontbijt, lunch en diner serveren wij in het sfeervolle restaurant. Als u prettig vindt, kunt u ook ontbijten in uw appartement of studio. Wilt u dat een familielid of vriend gezellig met u mee-eet? Dat is natuurlijk – tegen een kleine vergoeding – mogelijk.

Huiselijke en warme ruimtes

Op elke plek in ons woonzorgcentrum is het gevoel van thuis gecreëerd. Familieleden, vrienden én huisdieren zijn altijd welkom. Onze medewerkers zorgen met liefdevolle, mensgerichte aandacht voor u. Alle ruimtes zijn modern, fris en uitnodigend ingericht.  Ouderen met dementie hebben een eigen gemeenschappelijke ruimte, daar is de herkenning van vroeger extra belangrijk.

Specifieke zorg voor mensen met dementie

In de beschermde omgeving met zorgstudio’s is deskundige dementiezorg en toezicht altijd beschikbaar waar dat nodig is. De zorgmedewerkers zijn specifiek opgeleid in dementiezorg en bieden structuur en veiligheid. Dit geeft de bewoner veel rust en vertrouwen. Ook is er vaak genoeg tijd voor een wandeling in het park, een praatje op het tuinterras of een activiteit die bij u past. U geniet van alles wat u nog kunt. De studio’s zijn uitgerust met de nieuwste domotica: wel zo’n prettig idee!

Onze zorgappartementen

De sfeer van thuis in een riante omgeving. Volledig zelf in te richten een- en tweepersoons appartementen met 1 of 2 slaapkamers, keuken, badkamer, berging, gastentoilet en balkon.

Bekijken

Onze zorgstudio’s

Ruime eenpersoons studio’s met een gemeenschappelijk terras. Voor mensen met dementie of ouderen die (tijdelijk) extra zorg nodig hebben. Voorzien van een woon/slaapkamer en eigen badkamer.

Bekijken