Verhalen

Carel de Vries - initiatiefnemer Aliantus

Carel de Vries - initiatiefnemer Aliantus

Initiatiefnemer en grondlegger van Aliantus. Altijd actief geweest in de bancaire sector, vooral op het gebied van fusies en overnames. Van 1977 tot 2001 bij banken, daarna met een zelfstandige corporate finance praktijk, samen met enkele partners. Sinds 2015 heeft hij fulltime gewerkt aan de realisatie van Aliantus. Omdat hij nergens een plek kon vinden die voldeed aan zijn wensen over de zorg voor zijn moeder. Hij besloot daarop zelf een woonvoorziening voor ouderen neer te zetten. Zelfstandig waar het kan, maar ook met fulltime, mensgerichte zorg wanneer nodig. Aliantus Zeist is op 1 november 2017 geopend.

Lees meer
Heidi Reijerkerk - vestigingsdirecteur

Heidi Reijerkerk - vestigingsdirecteur

Onze vestigingsdirecteur heeft jarenlange ervaring op diverse leidinggevende posities in de zorg. Betrokken en meelevend, en daarbij in staat om de juiste professionele afstand te behouden. Wat haar kenmerkt is haar positiviteit, haar grote verbindend vermogen, gericht op afstemming en resultaat. Zo heeft ze binnen korte tijd een goed functionerend team bij Aliantus weten neer te zetten. En ook met de bewoners en hun naasten legt ze makkelijk contact. Ze weet hun vertrouwen te winnen. Een echt mensenmens, die de talenten van haar medewerkers tot ontwikkeling wil laten komen en de wensen van de bewoners van Aliantus graag centraal stelt - maar tegelijkertijd ook de zakelijke kant van het managementvak verstaat.

Heidi (Amsterdam, 1961) is getrouwd en heeft twee kinderen. In haar vrije tijd doet ze aan jazzballet, lezen en sporten. Ook reist ze graag.

Lees meer
Suzanne de Vries – Bewoner Aliantus

Suzanne de Vries – Bewoner Aliantus

Heeft een appartement in Aliantus Oud Seyst.

"Mijn verwachtingen van Aliantus Oud Seyst zijn overtroffen."

Lees meer