Wonen in hartje Zeist

'Stelt u zich eens voor: wakker worden met de klanken van het carillon van het gemeentehuis van Zeist. Of met het gekwetter van de vogels in het naastgelegen Walkartpark. Op uw eigen balkon geniet u van de zon en de frisse lucht; het verkeersgeraas is buiten gehoorafstand. En toch woont u in hartje Zeist! Dat zijn de voordelen van Aliantus Oud Seyst.'

Aliantus Oud Seyst is gebouwd aan de Maurikstraat 49, een mooie, historische locatie in het hart van Zeist. Met een grote, vrije tuin die uitzicht biedt op de Oude Kerk van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Ook ligt het monumentale Walkartpark om de hoek. Hier woon je stil en beschut aan de rustige Maurikstraat dichtbij groen, maar sta je wel midden in de maatschappij met de reuring van het stadshart op enkele minuten afstand. Zo biedt Aliantus Oud Seyst het beste van twee werelden: rustig en beschermd wonen aan het park maar toch midden in het centrum van Zeist. Loop onze voordeur uit en u stapt zo binnen bij restaurant De Azijnmakerij of Lokaal Victoria.

In Aliantus Oud Seyst willen we goede buren zijn. De buurt wordt uitgenodigd in het gebouw, vrijwilligers, familie en vrienden worden betrokken bij de programmering en een keur aan evenementen en uitstapjes wordt geboden: zo staan we samen midden in het leven.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Verplicht veld
Verplicht veld
Invalid Input

Aliantus Oud Seyst

locatie

Aliantus Oud Seyst wordt gerealiseerd op een mooie, historische locatie in het hart van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Zo biedt Aliantus Zeist het beste van twee werelden: rustig en beschut wonen aan het park, maar toch midden in het centrum.

Lees meer